La revista Àgora d’Infermeria amb motiu del seu vintè aniversari, convoca la Jornada del dia 1 de febrer de 2017 “Fem créixer el pensament infermer”, destinada a estudiants i professionals d’Infermeria.

Aquesta Jornada inclou un espai per a la presentació de treballs de professionals, professionals novels i estudiants en format de comunicacions orals i pòsters. Els temes dels treballs presentats a la jornada són de lliure elecció, i hauran d’estar vinculats a qualsevol àmbit de la professió infermera.

Us animem a participar aportant els vostres treballs i accedint als premis convocats!!

Mª Dolores Miguel López de Vergara
Directora d’Àgora d’Infermeria

Diptic Jornada en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×