El què, el per què i el com de la Salut Integrativa.

Fonaments humans i científico-tècnics de la Medicina Integrativa

1 – Objectius:

  • Formació especialitzada en Salut Integral. L’objectiu del curs és formar professionals capaços d’incorporar a la seva pràctica clínica un model de salut ampliat que consideri a la persona en les seves facetes de cos físic, energètic, emocional i espiritual, en la línia que les tendències actuals en innovació i salut engloben sota el terme de Medicina Integrativa.
    La formació ajudarà a l’alumne a aconseguir una visió holística de la biologia i de l’ésser humà, així com la seva aplicació pràctica a l’atenció clínica.

2 – Dirigit a:

  • Treballadors de la salut, inclosos els professionals en el camp de la infermeria i fisioteràpia, llicenciats en medicina, psicologia, farmàcia, biologia i veterinària, així com terapeutes i especialistes en osteopatia, naturopatia i les ciències de la salut en general.
    (Si vostè no reuneix aquestes condicions i té interès en la realització del curs, si us plau, faci la seva preinscripció i informi’ns dels motius del seu interès).

Més informació i programa en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×