“On som i cap a on anem” és el lema d’una jornada que compta amb ponències i casos clínics, amb l’objectiu de formar a professionals, per millorar l’atenció de persones amb patologies cròniques i avançades.  

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, ubicat a Montblanc, acull la II Jornada Territorial d’Atenció a la Cronicitat de l’Alt Camp i la Conca “On som i cap a on anem”, demà dimarts 22 de novembre de 2016. La jornada pretén proporcionar un marc on els professionals del territori puguin adquirir unes bases conceptuals i operatives de la cronicitat, creant unes implicacions de futur, per millorar l’atenció de les persones amb patologies cròniques i avançades.

La jornada de treball, que començarà a les 08:30 hores i acabarà a les 14:00 hores, comptarà amb ponències i casos clínics desenvolupats per professionals sanitaris i per professionals de treball social. La jornada és oberta i es farà atenció als mitjans durant la pausa, a les 11:00 hores.

Veure programa en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×