La Jornada de la Societat Catalana de Neurologia s’apropa a Tarragona amb el guiatge del Joan XXIII

Uns 250 professionals debatran sobre temes com el Parkinson, el Codi ictus, l’esclerosi múltiple, l’epilèpsia, la migranya o la cefalea crònica.

Demà dijous, 6 d’octubre, la Societat Catalana de Neurologia (SCN) i el Servei de Neurologia i Neurofisiologia del Joan XXIII, que dirigeix Rafael Marès, han organitzat al Palau Firal i de Congressos de Tarragona la IV Jornada Biennal d’Actualització en Diagnòstic i Tractament de les Malalties Neurològiques més Prevalents. Impulsada per Anna Pellisé, Alba Mañé i Xavier Ustrell, especialistes del Servei de Neurologia del Joan XXIII, la Jornada tractarà diferents temes d’interès general i hi participaran molts professionals dels diversos proveïdors de salut de la província de Tarragona (Xarxa Sanitària Santa Tecla, Pius Hospital de Valls, Hospital Sant Joan de Reus i Hospital Verge de la Cinta de Tortosa) i també de la resta de Catalunya, tots de reconegut prestigi i experiència en el seu camp.

La Jornada va dirigida a tots els professionals interessats en la neurologia: neuròlegs i també professionals de medicina de família, medicina interna, urgències, cures intensives, rehabilitació, neuropsicologia, etc. Durant la Jornada es parlarà de temes tan interessants com la detecció del deteriorament cognitiu, l’ús de psicofàrmacs en la demència, la malaltia de Parkinson i la síndrome de les  cames inquietes, l’esclerosi múltiple i els nous fàrmacs per controlar aquesta malaltia, el maneig urgent de l’ictus isquèmic i la seva prevenció, l’epilèpsia, les cefalees i les malalties neuromusculars.

Al final de la Jornada, es farà la presentació de la Fundació Noelia, que treballa per ajudar els nens amb distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. S’explicarà la malaltia, quins són els signes de sospita i els projectes de recerca que s’hi dediquen.

Programa en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×