L’Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE), es complau en anunciar-vos la I Jornada d’Infermeria i Salut Escolar, que porta com a títol “Coneixent a la infermera escolar”. Es durà a terme en el Centre de Turisme Cultural de Sant Domènec, Peralada (Girona)

Aquesta Jornada és un punt de continuïtat del passat I Congrés d’Infermeria i Salut Escolar. Volem escoltar les necessitats relacionades en salut escolar que demanda la comunitat educativa (pares, mestres, associacions…) i reflexionar sobre les aportacions
que podem fer les infermeres per millorar el dia a dia dels infants i adolescents dintre dels centres escolars, mitjançant les nostres funcions com a infermeres escolars.

Desitgem que aquesta Jornada sigui també un lloc per compartir, treballar i aportar idees i vivències, entre totes les infermeres i altres professionals relacionats amb el món escolar. L’objectiu de la jornada és proposar solucions i enriquir-nos de totes les aportacions que es facin, per poder oferir una millor atenció als alumnes d’escoles bressol, primària, secundària, ordinàries amb unitats USEE, escoles d’educació especial…

Aprofitem per convidar-vos a participar activament amb les vostres comunicacions i pòsters, que recolliran la professionalitat que cadascú de vosaltres té en aquesta matèria i que permet avançar en el camp de la infermeria i la salut escolar.

Rebeu una cordial salutació,
Eva del Campo Fernández 
Presidenta del Comitè Organitzador d’ACISE

Gràcia Soler Pardo
Presidenta d’ACISE

cartell-jornada

Programa en PDF

Inscripcions

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×