Lafuente és una empresa dedicada al transport sanitari, amb més de 30 anys al vostre servei. Durant aquest temps hem anat ampliant els nostres objectius i recursos, convertint-nos en una de les empreses de cobertura mèdico-sanitària més rellevants del territori català.

http://www.lafuente.cat/

ENFERMERS
Detalls del procés

Descripció

  • Es cerquen DUI, amb experiència en urgències o extrahospitalariaper cobrir necessitats en serveis de preventius – urgències – viatges repatriacions etc.

Nivell Formatiu

  • Es indispensable tenir la titulació universitària i estar col·legiat, disponibilitat immediata i experiència demostrable almenys 2 anys en llocs de treball similars.

Nombre de llocs totals ofertats: 10 amb residencia a les poblacions de:

CATALUNYA CENTRAL – VALLES OCCIDENTAL – LLEIDA – TARRAGONA I TERRES de L’EBRE

Idiomes

  • Valorable nivel alt ANGLÈS / FRANCÈS parlat i escrit

Permisos de conduir

  • CARNET B

Jornada

  • L’objectiu es cobrir els preventius segons necessitats dels nostres clients així com serveis urgents – viatges etc. Per aquest motiu, es cerca saber la vostra disponibilitat horaria previa amb l’objectiu de cobrir les nostres necessitats, sobretot en caps de setmana i festius.

Contracte i Salari

  • A concertar en entrevista segons candidats.

PODEU CONTACTAR AMB: rrhh@lafuente.cat

Descarregar informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×