Us presentem la tretzena edició del congrés bianual de la nostra associació que, sota el lema “L’essència és la pràctica clínica”, se celebrarà els dies 1 i 2 de juny de 2016 al Teatre de La Llotja de Lleida.

Enguany té un accent especial en la pràctica assistencial, per tal de reflexionar sobre el nostre dia a dia des de la consulta, la comunitat i el domicili. L’objectiu prioritari és donar eines de treball i assessorament a infermeres que treballen a diari en consulta. El congrés pretén ser un espai de trobada, reflexió i aprenentatge.

Us hi esperem!

MÉS INFORMACIÓ A LA WEB DEL CONGRÉS

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×